Over ons


Wij streven ernaar om het karakter van uw bedrijf visueel zo sterk mogelijk naar buiten te brengen. Dit bereiken we door veel persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden en u te betrekken bij het volledige proces. Op deze manier willen wij ons proces transparant houden om zo te garanderen dat we met een eindresultaat komen wat laat zien waar u voor staat als bedrijf.

Letje bestaat uit drie studenten Industrial Design van de Technische Universiteit Eindhoven. Omdat deze studenten een extra uitdaging zochten, zijn ze Letje begonnen. De studie vormt een perfecte basis voor een bedrijf in logo's, huisstijl en web design.Maak kennis met het Letje teamNicole van Essen

- Director of External Affairs

Voordat ze Industrial Design ging studeren, was Nicole al vaak bezig met zowel grafisch als industrieel ontwerpen. Het schetsen van kledingstukken, producten en die te ontwikkelen, vindt ze erg leuk om te doen.

Ontwerpen is voor haar een visuele manier van brede communicatie. Communicatie is belangrijk voor wat een bedrijf wil uitstralen. Een ontwerp moet begrijpelijk, aantrekkelijk en uitdagend zijn.

Naast het ontwerpen, heeft zij zich aan het management verbonden. Binnen ons bedrijf Letje, kan ze van beide interesses haar werk maken. Nicole is onder andere verantwoordelijk voor externe zaken.Joris Laenen

- Director of Creative Services

Vanaf het begin van de middelbare school is Joris al bezig met logo’s ontwerpen en tekeningen maken. Hij maakte verschillende t-shirt ontwerpen voor activiteiten van zijn school en was ook betrokken bij andere media activiteiten zoals het regisseren en het maken van een aftermovie.

Tijdens zijn studie had hij al vrij snel door dat hij dit op een professionele manier wilde doorvoeren. Hij heeft zijn eerste studiejaar zo ingericht dat hij veel over business te weten is gekomen en volgde daarnaast ook workshops om meer inzicht te krijgen. Hieruit ontstond de drang om dit in de praktijk toe te passen en Letje is daar het perfecte middel voor.Martijn Dekker

- Technical Director

Al sinds de basisschool is Martijn erg geïnteresseerd in technologie. Hij heeft zichzelf dan ook aangeleerd te programmeren in het eerste jaar van zijn studie.

De ervaring die een klant met een website heeft is voor hem belangrijk, omdat de ervaring van de klant belangrijk is voor het beeld en de uitstraling van een bedrijf.

Martijn heeft ook een passie voor management. Op de middelbare school heeft hij een leerlingenraad opgezet, waar hij ook twee jaar lang voorzitter van is geweest. Daarnaast was hij ook lid van de medezeggenschapsraad, waar hij alle leerlingen vertegenwoordigde.

Persoonlijke website: Martijndekker.net